Jan Kooijman presentator nieuw programma Wie doet het?

Jan Kooijman presentator nieuw programma Wie doet het?
Programma over seks en intimiteit

Nieuws :

Vanaf half april komt de KRO-NCRV met het nieuwe programma Wie doet het?. In dit programma, dat gepresenteerd wordt door Jan Kooijman, vertellen verschillende BN’ers aan twee teams hoe seks en daten er bij hen aan toe is gegaan vroeger. De teams moeten raden welk verhaal bij welke BN’er hoort.

Jongeren
Jongeren beginnen, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, steeds later met seks. Zij zijn juist steeds voorzichtiger, ondanks de tegenwoordige online cultuur vol hyperseksualiteit. Volgens het kenniscentrum seksualiteit Rutgers voelen veel jongeren de druk om niet af te gaan, wat onder meer komt door social media, die het beeld versterken dat zij tegenwoordig mooi en succesvol moeten zijn.

De kennis van jongeren over voortplanting en seksualiteit is gedaald ten opzichte van een aantal jaar geleden. Er wordt wel les in gegeven, maar jongeren hebben ook veel behoefte aan onderwerpen als seksuele grensoverschrijding, diversiteit, plezier en de combinatie met social media.

Reactie Jan Kooijman
Kooijman kijkt uit naar het programma: "ik waardeer het enorm dat de BN’ers zo open durven te zijn over hun eerste stappen op het gebied van daten en seks. Ik hoop dat het de deelnemers, die zich kwetsbaar opstellen, zal uitnodigen om ook op een open manier met mij het gesprek aan te gaan over hun eigen ervaringen.’’

Wie doet het? is vanaf half april bij KRO-NCRV te zien op NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Kooijman presentator nieuw programma Wie doet het? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen