Art Rooijakkers presentator nieuw RTL-programma Iedereen Had Het Erover

Art Rooijakkers presentator nieuw RTL-programma Iedereen Had Het Erover
Plotseling wereldnieuws herbeleefd

Nieuws :

Art Rooijakkers komt op RTL 4 met het nieuwe programma Iedereen Had Het Erover. Hierin bezoekt Rooijakkers mensen die plotseling wereldnieuws werden. Het programma is vanaf donderdag 28 maart te zien.

Rooijakkers blikt terug op gebeurtenissen waarover destijds iedereen sprak. Hij bezoekt de hoofdpersonen of andere betrokkenen en blikt met hen terug naar deze momenten. Het zijn soms indringende gesprekken, waarin deze voor zowel de hoofdpersonen als de kijker opnieuw beleefd worden. In elke aflevering van 45 minuten wordt steeds één onderwerp belicht.

Hoofdpersonen
Onderwerpen en personen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het huwelijk tussen Margarita en Edwin de Roy van Zuydewijn, de Domino-mus, de moord op de Haagse conrector Hans van Wieren, de crash van het Turkisch Airlines vliegtuig bij Schiphol, Mauro Manuel die uitgezet dreigt te worden en zeilmeisje Laura.

Iedereen Had Het Erover is vanaf donderdag 28 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers presentator nieuw RTL-programma Iedereen Had Het Erover of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier