Nieuw seizoen en tien-jarig jubileum voor De TV Kantine

Nieuw seizoen en tien-jarig jubileum voor De TV Kantine
Nieuwe persiflages en gastrollen in tiende seizoen

Nieuws :

De TV Kantine viert dit jaar haar tiende seizoen. Vanaf zaterdag 30 maart start het nieuwe seizoen van het persiflage-programma, waarin Carlo Boszhard en Irene Moors weer met elkaar herenigd zijn.

Ook in 2019 neemt het duo weer een aantal bekende Nederlanders op de hak door hen te persifleren. 'Slachtoffers' zijn onder meer Mariska en Frans Bauer, gespeeld door Chantal Janzen en Carlo Boszhard, die het echtpaar van Frans & Mariska Bauer in China persifleren. Elise Schaap kruipt in de huid van Famke Louise en Paul de Leeuw persifleert Heel Holland Bakt-jurylid Robert van Beckhoven. Ilse Warringa is ook te zien in dit seizoen; zij kruipt in de huid van schrijfster Heleen van Royen.

Tiende seizoen
Het tiende seizoen zal aftrappen met een terugblik op de afgelopen negen seizoenen van het RTL-programma. Daarin zullen veel bekende Nederlanders te zien zijn, die de afgelopen tien jaar zijn gepersifleerd door Boszhard en Moors.

Het duo zelf speelt natuurlijk een groot aantal rollen, waaronder Nikkie de Jager, Angela de Jong, Twan Huys, de familie van Rossum, Albert Verlinde, Femke Halsema, André van Duin en meer. Ook zijn er diverse gastrollen voor onder meer Robert ten Brink, Ron Boszhard, Kaj Gorgels, Nienke Plas, Buddy Vedder, Maarten Heijmans, Marit van Bohemen en Esmee van Kampen.

De TV Kantine is vanaf zaterdag 30 maart om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen en tien-jarig jubileum voor De TV Kantine of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV