Beste Zangers zendt speciale Songfestival-aflevering uit

Beste Zangers zendt speciale Songfestival-aflevering uit
Sterren zingen klassiekers

Nieuws :

Het populaire programma Beste Zangers komt met een speciale editie die in het teken staat van het Songfestival. Dat heeft AvroTros vandaag bekendgemaakt.

Lees hier alles over het Songfestival

Songfestivalliedjes
In de muzikale show brengen normaliter bekende Nederlandse sterren elkaars nummers ten gehore. Maar ter ere van het Songfestival komt er dit jaar een bijzondere uitzending. Bekende zangers en zangeressen met Songfestivalervaring, zoals Gerard Joling, Og3ne, Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley, zingen dan klassiekers van het liedjesfestijn. Ook wisselen ze verhalen uit over hun Songfestivalavonturen.

Jan Smit als gastheer
Jan Smit is wederom de gastheer van het programma. Al reizen deze keer de artiesten niet af naar Ibiza, de opnames vinden gewoon in een Nederlandse studio plaats. Ze zingen diverse nummers uit de rijke Songfestivalgeschiedenis, om alvast in de stemming te komen voor het optreden van Duncan Laurence.

De speciale Songfestivaluitzending van Beste Zangers wordt 11 mei om 20:25 uur uitgezonden bij NPO 1. Je kunt diverse fragmenten van Beste Zangers bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers zendt speciale Songfestival-aflevering uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV