Vanavond op tv: Tottenham - Ajax, nieuwe datingshow Pretty & Single en meer

Vanavond op tv: Tottenham - Ajax, nieuwe datingshow Pretty & Single en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 april 2019

Kijktip :

Vanavond moet het gaan gebeuren voor Ajax. De eerste halve finale met Tottenham Hotspur staat op het programma, waarin wordt gestreden voor een plek in de finale van de Champions League. Verder is onder meer de eerste aflevering van de datingshow Pretty & Single te zien, gepresenteerd door Nienke Plas. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 april 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Tottenham Hotspur - Ajax

19.45 uur, Veronica

Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van Tottenham Hotspur - Ajax, de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League. Na de uitschakeling van Real Madrid en Juventus in de vorige knock-outrondes is het Tottenham met veel oud-Ajacieden de tegenstander in de halve finale. Jan Vertonghen, Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Davinson Sanchez speelden eerder voor de Amsterdammers. In de studio blikken Hélène Hendriks, Johan Derksen en Jan Boskamp vooruit op de heenwedstrijd in de halve finale. Volgende week woensdag, 8 mei, is de return in Amsterdam.


Nieuw: Pretty & Single

21.15 uur, NPO 3

Vanavond start het nieuwe programma Pretty & Single, waarin single vrouwen op date gaan zonder make-up. Nienke Plas, een bekende YouTuber, presenteert het programma dat draait om zes single vrouwen die er prachtig uit zien, maar nog steeds single zijn. Ze voelen zich in de tijd van beautyvlogs en fitgirls mooi en zelfverzekerd door make-up, maar deze singles zijn er zo afhankelijk van geworden dat ze nauwelijks nog onopgemaakt de straat op durven. In elke aflevering staat één vrouw met haar eigen levensverhaal centraal.


Nieuw: Baptiste

21.40 uur, België Eén

Vanaf vanavond wordt de nieuwe spannende dramareeks Baptiste, van de makers van het succesvolle The Missing, uitgezonden op België Eén. Elke dinsdag is om 21.40 uur een nieuwe aflevering te zien. Baptiste gaat over de koppige speurder Julien Baptiste. Hij wordt in Amsterdam om hulp gevraagd door zijn ex-vriendin en hoofd van de politie Martha Horchner. Zij wil zijn hulp bij het opsporen van een vermist meisje, Natalie, de nicht van Engelsman Edward Stratton.


Nieuw: Wie doet het?

22.05 uur, NPO 3

Vanaf vanavond is elke dinsdag rond 22.00 uur het nieuwe quizprogramma Wie doet het? te zien op NPO 3. Presentator Jan Kooijman ontvangt wekelijks twee teams. Zij raden hoe liefde, daten en seks er bij BN'ers aan toeging, toen zij hun eerste seksuele ervaringen opdeden. De deelnemers gaan in gesprek over alles wat maar te maken heeft met seks en daten. Daarnaast kom je erachter wat klopt van de aannames en vooroordelen over wat je hoort te doen en te kunnen op liefde- en seksgebied.


Special: Prof. mr. Pieter is 80!

22.10 uur, NPO 1

Vanavond zendt NPO 1 een speciale uitzending naar aanleiding van de 80e verjaardag van mr. Pieter van Vollenhoven uit. Ivo Niehe is aanwezig op het grote verjaardagsfeest dat ter ere hiervan wordt gegeven. Verder is een persoonlijk gesprek te zien met de meester en Prinses Margriet over het leven, tachtig worden, de immer groeiende dassenburcht in hun tuin en het feit dat de prinses na 52 jaar huwelijk nog om zijn grapjes kan lachen. Ook hun vier zonen komen aan het woord en vertellen op openhartig over hun vader.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tottenham - Ajax, nieuwe datingshow Pretty & Single en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV