Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Netflix-filmrecensie met Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Netflix-filmrecensie met Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy
Zac Efron van charmant en charismatisch naar kwaadaardig in volledige duisternis

Kijktip :

Deze vrijdag is de nieuwe filmrelease Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile te zien op de streamingdienst Netflix. Het verhaal draait om seriemoordenaar Ted Bundy, gespeeld door Zac Efron, en zijn vriendin die van hem hield en in zijn onschuld bleef geloven. Lees hier de filmrecensie van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Waargebeurd verhaal
De film vertelt het ijzingwekkende verhaal van Ted Bundy, een van de meest tot de verbeelding sprekende seriemoordenaars die de Verenigde Staten ooit gekend hebben. Terwijl het net sluit rondom Bundy blijft zijn vriendin geloof hebben in een goed einde. Acteur Zac Efron kruipt in de huid van een man die naar verluidt tot wel honderd vrouwen heeft gedood. De gruwelijke gebeurtenissen hielden in de jaren zeventig diverse staten in Amerika in zijn greep.

Zac Efron en Lily Collins in de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Beoordeling van Gids.tv
Naar verluidt trok Netflix zijn portemonnee open om 8 miljoen te betalen voor deze productie. De film is niet in de bioscoop te zien. Regisseur Joe Berlinger regisseerde eerder al de true crime-documentairereeks Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes die een grote hit was op Netflix. Maar is deze film slechts een dure aankoop of een dikke aanrader? Alles is degelijk in elkaar gezet, met een sterke cast. Acteur Zac Efron lijkt zeker op de gruwelijke Ted Bundy, en ook Lily Collins zet een mooie rol neer. De film focust niet op de moorden maar op Bundy zelf. Geen perfecte film, maar wel een boeiend verhaal voor de mensen die Ted Bundy's geschiedenis nooit gezien hebben.

Cast
Naast Zac Efron (The Greatest Showman) en Lily Collins (Tolkien) zijn ook Jim Parsons (The Normal Heart) en Kaya Scodelario (The Maze Runner) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joe Berlinger (The Burning).

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile is vanaf 3 mei 2019 te zien in op Netflix. Genre: Misdaad, Drama. Tijdsduur: 109 minuten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Netflix-filmrecensie met Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV