Betrapt! nieuw misdaadprogramma bij SBS 6

Betrapt! nieuw misdaadprogramma bij SBS 6
Programma vanaf 26 mei te zien

Nieuws :

Vanaf zondag 26 mei is bij SBS 6 het nieuwe misdaadprogramma Betrapt! te zien. Daders van misdrijven als vandalisme, inbraak, geweld of diefstal worden steeds vaker vastgelegd door beveiligingscamera’s. In het nieuwe programma Betrapt! komen slachtoffers aan het woord, die in het bezit zijn van camerabeelden van het misdrijf.

Bewijs
Ondanks dit bewijs kan de politie deze mensen om diverse redenen niet altijd helpen. Misdaadverslaggevers Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman proberen in Betrapt! samen met de gedupeerden om de daders van het misdrijf op te sporen. Zij onderzoeken onder meer de camerabeelden waarop de dader te zien is. Wat was de locatie van de misdaad en kunnen zij afleiden waar de dader woont of werkt? Of herkennen mensen uit de omgeving toevallig iets of iemand? Met het al het videomateriaal gaat het team van Betrapt! aan de slag om proberen de schuldige te identificeren.

Slachtoffers
In elke aflevering staan drie slachtoffers van een bepaald misdrijf centraal. Zo is één van deze slachtoffers een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door een persoon die haar perverse brieven bezorgt. De dader chanteert en bedreigt haar en doet oneerbare voorstellen. Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan de situatie.

Betrapt! is vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt daarna elke aflevering van Betrapt! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Betrapt! nieuw misdaadprogramma bij SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV