Misdaadjournalist Thijs Zeeman spoort gezocht echtpaar op in zaak Ivana Smit

Misdaadjournalist Thijs Zeeman spoort gezocht echtpaar op in zaak Ivana Smit
Speciale uitzending over overleden Nederlands fotomodel

Nieuws :

Het is misdaadjournalist Thijs Zeeman, onder meer bekend van het programma Gestalkt!, gelukt om het gezochte echtpaar Johnson op te sporen. Alexandra en Luna Johnson zijn de personen die het overleden fotomodel Ivana Smit voor het laatst levend hebben gezien.

Weigering
Het Amerikaanse echtpaar weigerde te getuigen in de rechtbank en verdwenen zij spoorloos. De achttienjarige Ivana Smit werd in december 2017 dood gevonden na een val van de 20e verdieping van een hotel in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Bij het echtpaar Johnson had Ivana de nacht doorgebracht en zijn dus de laatsten die haar levend hebben gezien.

Verblijfplaats
Ondanks het beweren van hun onschuld weigerden zij in de rechtszaal te getuigen en verdwenen zij, waarbij niemand hun schuilplaats wist te achterhalen. Na een intensieve zoektocht is dat misdaadjournalist Thijs Zeeman echter wel gelukt. Hij is daarbij ook de confrontatie met hen aan gegaan. In de documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit doet hij hiervan verslag. In de documentaire gaat Thijs Zeeman op zoek naar de waarheid achter de dood van Smit: Wat is er die bewuste avond met Ivana gebeurd en welke rol hebben de Johnsons hier in gespeeld?

De mysterieuze dood van Ivana Smit is zondag 19 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt daarna De mysterieuze dood van Ivana Smit terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Misdaadjournalist Thijs Zeeman spoort gezocht echtpaar op in zaak Ivana Smit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV