Modehuis H&M en Netflix presenteren nieuwe Stranger Things-collectie

Modehuis H&M en Netflix presenteren nieuwe Stranger Things-collectie
Summer vibes in jaren 80-collectie zijn een eerbetoon aan de serie

Nieuws :

In juli verschijnt het derde seizoen van de zeer populaire serie Stranger Things op Netflix. Om dat te vieren sloeg de streamingdienst de handen ineen met kledingketen H&M voor een unieke modecollectie. Zet 23 mei alvast in je agenda, want dan gaat de nieuwe campagne van start.

Summer vibes in de Hawkins Community Pool
Begin juli kunnen fans eindelijk genieten van het spannende derde seizoen van de populaire serie. In het derde seizoen worden enkele nieuwe locaties geïntroduceerd, waaronder de Hawkins Community Pool. Het openluchtzwembad werd de inspiratie voor deze kledingcollectie. De kleding vormt een geweldig eerbetoon aan de jaren 80 en aan luie zomerdagen aan het zwembad. Extra leuk is dat deze campagne wordt gevoerd met niemand minder dan de enige echte Dacre Montgomery, oftewel Billy Hargrove in de serie.

Van zwemkleding tot zonnebrillen
De Stranger Things-collectie bestaat uit tanktops, t-shirts, korte broeken, playsuits, zwemkleding en zelfs zwemaccessoires! De retro collectie is heerlijk zomers en werd ontworpen door het team van H&M in samenspraak met Netflix. Enkele items uit de collectie zijn bovendien te zien in het derde seizoen van Stranger Things.

De Stranger Things-collectie is vanaf 23 mei wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde H&M-winkels en via de website. Het derde seizoen van Stranger Things zal bestaan uit acht afleveringen en is vanaf 4 juli 2019 te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Modehuis H&M en Netflix presenteren nieuwe Stranger Things-collectie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV