Smaakt naar meer keert niet terug op televisie

Smaakt naar meer keert niet terug op televisie
NPO schrapt meerdere amusementsprogramma's

Nieuws :

De Nederlandse regering vindt dat de publieke omroep een educatieve en informatieve functie moet hebben. Daar passen diverse amusementsprogramma's niet tussen. Nu is besloten om onder meer het populaire Smaakt naar meer te schrappen.

Leeftijdsdiscriminatie
Eerder verhuisde Eén tegen 100 al van de publieke omroep naar RTL 4, waar Caroline Tensen bewijst nog steeds te kunnen scoren met het programma. Naast Smaakt naar meer is besloten om nu ook de populaire talkshow The Graham Norton Show te schrappen. Volgens Jan Slagter is het stopzetten van Smaakt naar meer "pure leeftijdsdiscriminatie", omdat de wekelijkse 1,3 miljoen kijkers voor het grootste deel ouder dan vijftig waren.

Hoe zit het met andere programma's?
De vraag is wat er met andere amusementsprogramma's gaat gebeuren die nog door de NPO worden uitgezonden. Goede kijkcijfers maken blijkbaar niet meer uit, anders wordt niet besloten om een programma met 1,3 miljoen kijkers te schrappen. Hoe zal het gaan met Boer zoekt vrouw, Heel Holland bakt en het Eurovisie Songfestival? Er wordt in ieder geval verwacht dat een aantal kleinere programma's, zoals De Curling Quiz en Animal Crackers, ook verdwijnen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Smaakt naar meer keert niet terug op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen