WK voetbal voor vrouwen 2019 live op tv

WK voetbal voor vrouwen 2019 live op tv
Nederlandse voetbalsters in actie in Frankrijk

Sport :

Van vrijdag 7 juni tot en met zondag 7 juli wordt het WK voetbal voor vrouwen gespeeld in Frankrijk. Alle wedstrijden op het WK worden door de NOS live uitgezonden, 31 op tv en alle 52 duels op NOS.nl. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK vrouwenvoetbal.

Favorieten
De Nederlandse voetbalsters zijn de regerend Europees kampioen en behoren tot de vele kanshebbers op de titel. Grote voetballanden als de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en thuisland Frankrijk zijn de grootste favorieten.

WK voetbal live op tv
De NOS zendt alle duels van de Nederlandse vrouwen, alle wedstrijden die om 21.00 uur starten en alle duels vanaf de achtste finales live op tv uit. Het Nederlands elftal is altijd op NPO 1 te zien, de overige wedstrijden worden in de meeste gevallen op NPO 3 uitgezonden. De finale is in elk geval live op NPO 1 te zien.

Wanneer speelt Nederland op het WK vrouwenvoetbal?
* Dinsdag 11 juni om 15.00 uur: Nieuw-Zeeland - Nederland (NPO 1 en NOS.nl)
* Zaterdag 15 juni om 15.00 uur: Nederland - Kameroen (NPO 1 en NOS.nl)
* Donderdag 20 juni om 18.00 uur: Nederland - Canada (NPO 1 en NOS.nl)

NOS Studio France
Elke speeldag zendt de NOS vanaf 20.25 uur op NPO 3 het programma NOS Studio France uit, waarin presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Suse van Kleef dagelijks met verschillende gasten het WK bespreken. Om 21.00 uur wordt de avondwedstrijd uitgezonden. Daarna gaat NOS Studio France door tot ongeveer 23.15 uur.

Het WK vrouwenvoetbal is van 7 juni tot en met 7 juli live te zien bij de NOS op NPO 1, NPO 2 of NPO 3 en online via NOS.nl. Samenvattingen en interviews van het WK zijn ook te zien op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV