Elfsteden Zwemtocht Maarten van der Weijden uitgebreid te volgen op Gids.tv en NPO 1

Elfsteden Zwemtocht Maarten van der Weijden uitgebreid te volgen op Gids.tv en NPO 1
Zwemmer begint 21 juni met tweede poging

Nieuws :

Maarten van der Weijden’s tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo wordt bijvoorbeeld de start van de Elfsteden Zwemtocht van 200 kilometer op 21 juni in Leeuwarden live uitgezonden bij NPO 1 en zal er een livestream op Gids.tv zijn.

Start en finish live op tv
Ook de finish, die naar verwachting op 24 juni plaatsvindt, wordt live uitgezonden bij NPO 1. Op zaterdag 22 juni mogen in Stavoren duizenden mensen meezwemmen met de Olympiër, ook hiervan wordt een live-verslag uitgezonden. En tussendoor wordt ook veel aandacht besteed aan het evenement in bijvoorbeeld het NOS Journaal en NOS Studio Sport. De hele tocht is online live te volgen via onze site.

Geld inzamelen voor kankeronderzoek
Net als vorig jaar wordt deze Elfstedentocht gepresenteerd door Dionne Stax. Joris Linssen is verslaggever langs de kant, Erben Wennemars op het water. Vorig jaar slaagde Van der Weijden er niet in om de hele tocht zwemmend af te leggen, hij moest na 163 kilometer stoppen. Al haalde hij wel vijf miljoen euro op voor kankeronderzoek. Ook dit jaar hoopt de zwemmer veel geld op te halen voor het goede doel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Elfsteden Zwemtocht Maarten van der Weijden uitgebreid te volgen op Gids.tv en NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen