Kwalificatiewedstrijden Champions League en Europa League naar Veronica

Kwalificatiewedstrijden Champions League en Europa League naar Veronica
Wedstrijden voor eerste keer op open net

Nieuws :

De kwalificatiewedstrijden voor de Europa League en Champions League van PSV, FC Utrecht, AZ en Feyenoord zijn komende zomermaanden exclusief te zien bij Veronica. Dat heeft de zender bekend gemaakt.

Eerste keer
Het is voor de eerste keer dat deze kwalificatiewedstrijden te zien zijn op het open net. Als Ajax slaagt zich te plaatsen voor de play-offs van de Champions League, dan zullen ook deze wedstrijden te zien zijn bij de zender.

Europa League
FC Utrecht en AZ zullen als eerst in actie komen. Op woensdag 19 juni wordt bekend wie hun tegenstanders zullen zijn. Beide clubs stromen in de tweede kwalificatieronde in van de Europa League en spelen de eerste wedstrijd op donderdag 25 juli. Feyenoord stroomt in de derde kwalificatieronde in van de Europa League en speelt de eerste wedstrijd op donderdag 8 augustus. De terugwedstrijd is een week later.

Champions League
PSV komt in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi voor de Champions League uit. De club speelt de eerste wedstrijd op dinsdag 23 juli of woensdag 24 juli. De returns zijn een week later. Ajax start in de derde kwalificatieronde van het hoogste Europese toernooi.

De kwalificatierondens voor de Europa League en Champions League zijn vanaf donderdag 25 juli te zien bij Veronica. Je kunt de samenvattingen van de Europa League en Champions League terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV