Wennemars, Van Breukelen en Van Moorsel in nieuw programma Meer Dan Goud

Wennemars, Van Breukelen en Van Moorsel in nieuw programma Meer Dan Goud
Zes topsporters leven week bij elkaar

Nieuws :

Vanaf 26 juli is bij de EO het nieuwe tv-programma Meer Dan Goud te zien. Het programma moet de mensen achter de medailles tonen en daarvoor leven zes topsporters een week lang bij elkaar in één huis.

Balans
De sporters die meedoen hebben jarenlang alles op alles gezet om de beste te worden in hun sport en dat ook te blijven. Samen maken zij de balans op: wat hebben de sport en medailles hen opgeleverd en geleerd? En wat blijkt uiteindelijk meer waard dan goud?

Opzet
In elke aflevering van het programma staat één hoofdpersoon centraal. Aan de hand van onder meer foto’s delen de sporters wat hen bezighield en wat hen nu nog steeds raakt. Zij delen kostbare momenten uit hun sport-, maar ook privéleven.

Authentiek
EO-eindredacteur Herman Wegter: “Er is geen presentator, dus de topsporters hebben alleen elkaar. De gesprekken geven een authentiek beeld van de mens achter de medailles. Het mooie is dat de sporters allemaal een bijzonder of inspirerend verhaal blijken te hebben."

Topsporters
De sporters die meedoen zijn:

  • Aflevering 1 – Hans van Breukelen
  • Aflevering 2 – Kim Lammers
  • Aflevering 3 – Erben Wennemars
  • Aflevering 4 – Elis Ligtlee
  • Aflevering 5 – Bas van de Goor
  • Aflevering 6 – Leontien van Moorsel

Samen wonnen zij maar liefst zeven gouden medailles op de Olympische Spelen, negentien wereldtitels en negen Europese titels.

Meer dan Goud is vanaf vrijdag 26 juli om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna alle afleveringen van Meer Dan Goud terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV