Vanavond op tv: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden, realitysoap André Hazes jr. en meer

Vanavond op tv: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden, realitysoap André Hazes jr. en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 21 juni

Kijktip :

Vandaag gaat Maarten van der Weijden aan zijn tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. De start, rond 17.30 uur, is live te zien op NPO 1. Verder is onder meer de realitysoap van André Hazes jr. te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 21 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden

NPO 1
NPO 1
17:10 uur

Zwemmer Maarten van der Weijden begint vandaag aan zijn tweede poging om de Elfstedentocht te zwemmen. In deze live-uitzending is de start te zien: rond 17.30 uur zal Van der Weijden het water in gaan. Het eerste stuk van zijn tocht zal op NPO 1 te zien zijn, tot de klok van 18.00 uur. Om 23.00 uur wordt er op NPO 1 opnieuw geschakeld met de tocht en is onder meer de doorkomst in Sneek te zien (die gepland staat voor 22.15 uur). De volledige Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden is live te zien op Gids.tv.


Nieuw: The Best of the Voice Worldwide

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20.30 uur een overzicht uit met de beste fragmenten van The Voice. Deze fragmenten komen van over de hele wereld, want met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is The Voice uitgegroeid tot een wereldwijde tv-sensatie. Naast de optredens zie je in The Best of the Voice Worldwide ook de reacties van de coaches, die soms wereldberoemd zijn.


Realitysoap: André Hazes - Ik haal alles uit het leven

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond herhaalt SBS6 de hele zomer de realitysoap André Hazes - Ik haal alles uit het leven op vrijdag om 20.30 uur. De carrière van Hazes jr. heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen dankzij het enorme succes van de single 'Leef!' In het derde seizoen is te zien hoe Hazes een gezinnetje sticht, verhuist naar een nieuwe woning, op promotour gaat door Nederland en België en een concertreeks geeft in Ahoy.


Actiefilm: Lone Survivor

Veronica
Veronica
20:30 uur

De keiharde oorlogsfilm Lone Survivor uit 2013 is gebaseerd op de militaire missie Operation Red Wings, waarin vier Navy SEALs op een geheime missie gaan om een hoge Al-Qaeda-leider uit te schakelen. Als ze zich in de bergen van Afghanistan bevinden, lopen ze in een hinderlaag van de vijand. Lone Survivor werd genomineerd voor twee Oscars en bevat fraaie rollen van Mark Wahlberg, Emile Hirsch en een uitblinkende Ben Foster.


Vooruitblik: Rock Werchter 2019

Canvas
Canvas
21:20 uur

In dit speciale muziekmagazine wordt vooruitgeblikt op de 44e editie van Rock Werchter, dat van 27 tot 30 juni plaatsvindt. Grote namen als Pink, Tool, The Cure, Janelle Monáe, Mumford & Sons en Muse zullen hun opwachting maken in Werchter. De Vlaamse artiesten Jente Pironet, Fenne Kuppens en Zwangere Guy vertellen over hun band met het festival, hoe ze toeleven naar hun concert en welke artiesten ze absoluut willen zien dit jaar.


Docu: Visages villages

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In de Oscargenomineerde documentaire Visages villages (Engelse titel: Faces Places) gaat de in maart dit jaar overleden Franse filmmaker Agnès Varda op reis met de schilder JR. Ze trekken door Frankrijk en ontmoeten mensen van het platteland, waarmee ze gesprekken voeren. Samen maken ze foto's van de mensen en vergroten deze tot levensgrote kunstwerken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden, realitysoap André Hazes jr. en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen