Nieuw seizoen Tims ^ tent van Tim den Besten begint met Eva Jinek

Nieuw seizoen Tims ^ tent van Tim den Besten begint met Eva Jinek
Tims ^ tent maar dan in een bungalow met sterren

Kijktip :

Presentator en interviewer Tim den Besten begint op zondag 30 juni aan een nieuw seizoen van Tims ^ tent. Deze reeks krijgt de naam Tims ^ tent maar dan in een bungalow met sterren. De eerste gast is niemand minder dan Eva Jinek.

Andere Eva
In de knusse bungalow op een vakantiepark leert Tim den Besten een hele andere Eva Jinek kennen. Ze won al vele prijzen, van de Zilveren Televizier-ster tot de Sonja Barend Award, en wordt gezien als één van de besten in haar vak. Maar hoe is, ergens de beste in zijn? En hoe is haar leven nu ze geen social media meer gebruikt? Hoe zien haar toekomst en privéleven eruit?

Gasten van dit seizoen
Den Besten heeft een breed scala aan gasten voor dit nieuwe seizoen opgetrommeld. De gasten zijn (op volgorde van uitzending):

  • 7 juli: Pepijn Lanen van de Jeugd van Tegenwoordig
  • 14 juli: Roxeanne Hazes
  • 21 juli: Sylvana Simons
  • 28 juli: Maxim Hartman
  • 4 augustus: Rob Jetten

Tims ^ tent maar dan in een bungalow met sterren is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Tims ^ tent maar dan in een bungalow met sterren terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Tims ^ tent van Tim den Besten begint met Eva Jinek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV