Film Update: Spider-Man slingert bioscopen in, problemen bij Bond 25 en de nodige Batman-geruchten

Film Update: Spider-Man slingert bioscopen in, problemen bij Bond 25 en de nodige Batman-geruchten
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Spider-Man: Far From Home, ultieme tussenfilm?
De eerste reacties over de nieuwe en 23e MCU-film Spider-Man: Far From Home zijn binnen. En ze zijn erg gemixt. Variety en USA Today zijn bijvoorbeeld heel positief: "Een serieuze verbetering op Homecoming", schrijft Variety. Entertainment Weekly is ook positief, maar heeft wel zijn bedenkingen: "Far From Home gaat af en toe flink over het randje, maar blijft amusant. Een perfecte tussenfilm." Wil je zelf checken? Dat kan vanaf

Komt er nog een Bond 25?
De nieuwe Bond-film Bond 25 kampt met de nodige problemen. Zo is Daniel Craig door een val en daarbij behorende operatie een tijdje uitgeschakeld, raakte bij een stunt een crewlid gewond en nu zijn er ook al sfeerproblemen op de set en vertrouwensbreuken met de regisseur, Cary Fukunaga. De vraag is niet per se of er een 25e Bond komt, maar vooral: wanneer?

Josh Gad of Andy Serkis in The Batman?
Het geruchtencircuit rond The Batman, een film die nota bene in 2021 pas uitkomt, is volop draaiende. Zo zou acteur Andy Serkis (Black Panther) gepolst zijn en is ook Josh Gad (Frozen) nog niet uit de race (al ontkent hij zelf flink). 2020 zal een druk Batman-jaar worden, denken we zo.

Kort nieuws

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV