Obese sluit af met jonge obesitas-patiënt Senne

Obese sluit af met jonge obesitas-patiënt Senne
20-jarige is nu al veel te zwaar

Kijktip :

Obese is alweer toe aan de laatste aflevering van dit seizoen, dat voor het eerst werd gepresenteerd door Angela Groothuizen. We volgen de pas 20-jarige Senne, die in actie komt tegen haar morbide obesitas.

Obsessie
Senne kreeg al op zeer jonge leeftijd een obsessie voor eten, waardoor ze al snel veel kilo's aankwam. Nu worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar overgewicht. Ze wil haar leven graag veranderen door af te vallen en gezonder te gaan leven, om uiteindelijk misschien zelfs een gezinnetje te stichten met haar vriend. Maar voor het zover is zal ze flink wat gewicht kwijt moeten raken.

Terugkeer
Obese keerde halverwege mei terug na een afwezigheid van maar liefst vier jaar. Van 2011 tot en met 2015 werden de eerste drie seizoenen gepresenteerd door Wendy van Dijk, dit jaar nam Angela Groothuizen het stokje dus over. Dat is geen enorm succes, maar heeft wellicht ook te maken met het veranderende tv-landschap: eerder keken soms wel 1,7 miljoen mensen, nu zijn dat er amper 800.000.

De laatste aflevering van Obese is op woensdag 3 juli om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Obese sluit af met jonge obesitas-patiënt Senne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen