Roxeanne Hazes te gast in Tims ^ tent

Roxeanne Hazes te gast in Tims ^ tent
Zangeres op bezoek bij Tim den Besten

Kijktip :

Tim den Besten krijgt op zondag 14 juli bezoek van zangeres Roxeanne Hazes in Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren. De dochter van André Hazes, die zelf ook een muzikale carrière is begonnen, komt niet alleen: ze neemt haar hondje Dusty mee.

Openhartig
Hazes vertelt openhartig over haar leven in de spotlights, dat bijna onontkoombaar was door de bekendheid van haar vader. Ze vertelt dat ze graag eens een biertje met haar vader zou drinken, die overleed toen Roxeanne pas elf jaar oud was. Ze wil haar vader graag bijpraten over alles dat ze heeft meegemaakt sinds zijn overlijden.

Privéleven en toekomst
Hazes senior had namelijk kunnen zien hoe zijn dochter is uitgegroeid tot een volwassen vrouw, met een eigen zangcarrière én een gezinnetje. Roxeanne heeft inmiddels twee albums uitgebracht en is sinds vorig jaar zomer moeder van zoontje Fender. Ze is op dit moment dolgelukkig in de liefde, maar hoe ziet ze haar leven over twintig jaar? Zal ze dan nog steeds optreden?

De aflevering van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren met Roxeanne Hazes is op zondag 14 juli om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes te gast in Tims ^ tent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV