Spreekuur over pesten vanmiddag live op Facebook van 3FM

Spreekuur over pesten vanmiddag live op Facebook van 3FM

Spreekuur over pesten vanmiddag om 17:30 uur live op Facebook van 3FM

Het is vanaf vandaag de Week Tegen Pesten, met als speciaal thema online pesten. 3FM organiseert op deze eerste dag een livesessie op Facebook met 3FM-dj Tannaz Hajeby en twee jongeren die online gepest zijn of worden, Pim (16) en Zaid (17).

Tannaz wil aandacht aan (online) pesten geven vanwege haar eigen ervaringen. "Ik ben vroeger zelf heel erg gepest. Zowel op de middelbare school als het HBO. Ik ben misschien wel een 3FM-DJ en ik probeer altijd zo veel mogelijk mensen aan het lachen te krijgen, maar weet dat ook ik een verleden heb. Ik gun niemand diezelfde pijn", zegt ze op de site van 3FM.

Ze kwam er vorig jaar pas achter dat de Week Tegen Pesten bestaat. Daarom wil ze nu extra aandacht besteden aan dit onderwerp tijdens een livesessie op de 3FM Facebook-pagina. "Maandagmiddag horen we het verhaal van twee jongens die gepest zijn: Zaid en Pim van het 3FM Tussenuurpanel. Kijkers kunnen reageren en vragen stellen in de comments. Door mijn eigen ervaringen met pesten plus het feit dat ik een opleiding volg tot maatschappelijk werker, kan ik helpen en tips geven. Samen gaan we nadenken over dit probleem."

Kijk en praat vanmiddag vanaf 17:30 uur mee op de Facebook-pagina van 3FM tijdens het Spreekuur met Tannaz in de Week Tegen Pesten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV