Wimbledon-finale Djokovic - Federer live op tv

Wimbledon-finale Djokovic - Federer live op tv
Topaffiche in eindstrijd

Sport :

Op zondag 14 juli spelen Novak Djokovic en Roger Federer vanaf 15.00 uur de finale van Wimbledon 2019. NPO 2 en Eurosport 1 doen live verslag op tv.

Volg de Wimbledon finale tussen Djokovic en Federer hier via de LIVESTREAM

Djokovic
Het zijn de nummers 1 en 2 van de plaatsingslijst dit jaar. Novak Djokovic is de titelverdediger. Hij won de finale een jaar geleden van Kevin Anderson. Dat was zijn vierde Wimbledon-titel. Eén keer was de Serviër verliezend finalist.

Federer
Roger Federer kan Wimbledon zondag voor de negende keer winnen. De laatste keer was in 2017. Djokovic versloeg Federer twee keer in een Wimbledon-finale. Ook Nadal was één keer te sterk voor de Zwitser in de finale op het Londense gras.

Halve finales
In de halve finale schakelde Djokovic de Spanjaard Roberto Bautista Agut uit. Federer versloeg aartsrivaal Rafael Nadal in hun veertigste ontmoeting.

De Wimbledon-finale Djokovic - Federer is zondag 14 juli om 15.00 uur te zien op NPO 2 en Eurosport 1. Online is de wedstrijd te zien op NOS.nl en de Eurosport Player. Of volg het hier via de LIVESTREAM op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wimbledon-finale Djokovic - Federer live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV