Docu Avicii: True Stories te zien op Canvas

Docu Avicii: True Stories te zien op Canvas
Goudeerlijke en indringende docu die je niet mag missen

Kijktip :

Op donderdag 8 augustus is de indringende documentaire Avicii: True Stories te zien op Canvas. Op 20 april 2018 werd bekend dat Avicii (echte naam Tim Bergling) dood was aangetroffen in Masqat, de hoofdstad van Oman. We gaan met deze docu terug naar 2011, toen Avicii hoge ogen gooide met het nummer 'Levels'. Het is het begin van zijn indrukwekkende dj-carrière met een zeer tragisch einde.

Verplichtingen
Dat het drukke leven van wereldberoemde artiesten een opeenstapeling van verplichtingen is, mag geen verrassing zijn. Eens in de zoveel tijd wordt de immens hoge druk van dit bestaan zeer pijnlijk duidelijk; denk aan Amy Winehouse of Kurt Kobain. De enorme bergen geld die binnenkomen wegen niet altijd op tegen het overspannen muziekbestaan. Tim Bergling, oftewel Avicii, heeft dit vast laten leggen in de docu True Stories.

Drukke tourschema's
Gedurende zijn carrière ontwikkelt Avicii zich tot een vertrouwde naam in de hitlijsten, met successen waar menig persoon alleen van durft te dromen. Het duurt niet lang voordat hij wereldwijde hits scoort met 'Wake Me Up' en 'Hey Brother', die de jonge dj een sterrenstatus bezorgen. In Avicii: True Stories wordt tragisch duidelijk hoe zwaar het leven van een artiest kan zijn. Avicii geeft ons een kijkje in zijn enorm drukke leven en daaruit blijkt dat Tim niet altijd op menselijke wijze zijn dagen invulde. Een ijzersterke maar ook verdrietige documentaire die gezien moet worden.

Avicii: True Stories is donderdag 8 augustus om 22.55 uur te zien bij Canvas.

Avicii alias Tim Bergling in de documentaire Avicii: True Stories

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Avicii: True Stories te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV