Vastgoedfamilie Lips staat centraal in tweede aflevering De opvolgers

Vastgoedfamilie Lips staat centraal in tweede aflevering De opvolgers
Brabanders krijgen bezoek van Sander Schimmelpenninck

Kijktip :

In de tweede aflevering van De opvolgers brengt Sander Schimmelpenninck een bezoek aan de familie Lips, Brabantse investeerders met een enorm imperium in Nederland. Van Safaripark de Beekse Bergen tot de Brabanthallen: ze hebben van alles in hun bezit.

Dynastie
In het geval van de familie Lips mogen we gerust spreken van een dynastie, want patriarch Dirk Lips heeft inmiddels enkele van zijn kinderen in de zaak werken. Zoon Dirk junior en dochter Leen treden in hun vaders voetsporen, maar kunnen zij omgaan met het enorme familiekapitaal dat hij bezit? Pa Lips heeft daar wel wat ideeën over.

Vastgoedimperium
Zoals gezegd heeft de familie Lips namelijk een enorm vastgoedimperium in handen. Bekende voorbeelden van hun bezittingen zijn dus Safaripark Beekse Bergen en de Brabanthallen, maar ook het Autotron, de Aviodrome en meerdere dierenparken staan op de bezittingenlijst. In De opvolgers onderzoekt Sander Schimmelpenninck hoe het zit met de opvolging van het imperium.

De tweede aflevering van De opvolgers is op woensdag 7 augustus om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De opvolgers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vastgoedfamilie Lips staat centraal in tweede aflevering De opvolgers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV