Vanavond op tv: start The Resident, slot The Clinton Affair en meer

Vanavond op tv: start The Resident, slot The Clinton Affair en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 7 augustus

Kijktip :

De televisieavond van woensdag staat onder meer in het teken van de serie The Resident, die van start gaat op FOX. Daarnaast wordt de laatste aflevering van De Noodcentrale uitgezonden bij SBS en eindigt ook de documentaireserie The Clinton Affair. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 7 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: De Noodcentrale

SBS 6
SBS 6
21:25 uur

Vanavond wordt de laatste aflevering van het seizoen van De Noodcentrale uitgezonden. In dit realityprogramma wordt alles gevolgd wat er in de meldkamer binnenkomt. Zo belt bijvoorbeeld een vrouw het alarmnummer omdat haar vriendin het leven niet meer ziet zitten nadat haar moeder is overleden. Ook wordt een melding gedaan door de beheerder van een parkeergarage als op camerabeelden te zien is dat een slagboom wordt vernield.


De Opvolgers: familie Lips

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

Sander Schimmelpenninck gaat in De Opvolgers langs bij de familie Lips. In het programma bezoekt hij families die al generaties langs een bedrijf runnen en een geschikte opvolger zoeken. Deze tweede aflevering van de documentaireserie staat in het teken van de familie die met name bekend is van safaripark de Beekse Bergen, Aviodrome, de Brabanthallen en een aantal andere dierenparken.


Start: The Resident

FOX
FOX
22:25 uur

De Amerikaanse dramaserie The Resident is vanaf woensdag elke week te volgen via FOX. Het verhaal draait om een strenge maar briljante dokter Conrad Hawkins die de jonge coassistent Devon Pravesh begeleidt. Hij laat zien dat de moderne geneeskunde zowel mooie als donkere kanten kent en laat ook zijn soms onconventionele manieren van behandelen zien.


Slot: The Clinton Affair

NPO 2
NPO 2
22:45 uur

Vanavond wordt het slot uitgezonden van de zesdelige documentaireserie The Clinton Affair. Deze serie draait om de afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president Bill Clinton, na zijn affaire met Monica Lewinsky. In deze aflevering is te zien dat eerdere verklaringen van Clinton nu tegen hem worden gebruikt. Aanklager Kenneth Starr stuurt zijn rapport naar het Huis van Afgevaardigden, dat op dat moment wordt gedomineerd door Republikeinen. Als dit rapport naar buiten wordt gebracht, komen veel smeuïge details van Clinton’s affaire op straat te liggen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start The Resident, slot The Clinton Affair en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV