Vanavond op tv: Super Cup Liverpool - Chelsea, Chicago P.D. en Woodstock

Vanavond op tv: Super Cup Liverpool - Chelsea, Chicago P.D. en Woodstock
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 augustus

Kijktip :

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: UEFA Super Cup Liverpool - Chelsea

Veronica
Veronica
20:30 uur

De winnaar van de Champions League en de winnaar van de Europa League spelen traditioneel tegen elkaar in de UEFA Super Cup. Dit jaar is het een Engels feestje, met Liverpool en Chelsea die het tegen elkaar opnemen. Met Virgil van Dijk en Gini Wijnaldom (beide Liverpool) zit er ook weer een Nederlands tintje aan de Super Cup.


Nieuw: Chicago P.D. seizoen 6

FOX
FOX
21:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe (zesde) seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Chicago P.D. te zien op FOX. Het team van Chicago P.D. heeft het moeilijk om de dood van Olinksy te verwerken. Ondertussen veroorzaken slechte drugs verschillende dodelijke overdosissen in de stad.


Verslag: Concert at SEA 2019

NPO 3
NPO 3
22:05 uur

Vanavond zijn de hoogtepunten van het driedaagse popfestival Concert at SEA van vorige maand te zien. Op het festival op de Brouwersdam in Zeeland traden onder andere BLØF, Guus Meeuwis, Golden Earring, LIVE, Nile Rodgers & Chic en Noel Gallagher op.


Docu: Het Moment - Woodstock

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

In de documentaire Het Moment - Woodstock brengt presentator Dieuwertje Blok het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven. In een persoonlijke zoektocht reist Dieuwertje af naar de plek waar het evenement destijds plaatsvond en spreekt ze met hoofdrolspelers van toen.


Nieuw: The Medicis

Eén
Eén
22:35 uur

Vanavond start de historische dramareeks The Medicis over de machtige en invloedrijke Italiaanse familie de' Medici, die in Florence als grondlegger van het internationale bankwezen gedurende de 15e eeuw op het gebied van kunst een toonaangevende rol speelde. Als hoofd van de bank en de Signoria moet Giovanni opboksen tegen vijandelijke adellijke families, waaronder de Albizzi's.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Super Cup Liverpool - Chelsea, Chicago P.D. en Woodstock of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV