Vanavond op tv: Olympiakos - Krasnodar (Champions League play-offs), docu Hockeymeisjes en meer

Vanavond op tv: Olympiakos - Krasnodar (Champions League play-offs), docu Hockeymeisjes en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 augustus

Kijktip :

Vanavond gaan de play-offs voor de Champions League verder. Hierin moet de Griekse topclub het opnemen tegen het Russische Koeban Krasnodar. Verder is onder meer de docu Hockeymeisjes te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Olympiakos - Krasnodar (Champions League play-offs)

Veronica
Veronica
20:30 uur

In Nederland gaat de meeste aandacht in de Champions League play-offs uiteraard uit naar Ajax, dat gisteravond een buitengewoon moeizame wedstrijd speelde tegen het Cypriotische APOEL Nicosia. Er zijn echter meer clubs die een plekje willen verwerven in de groepsfase van het miljoenenbal. Vanavond zullen de Griekse topclub Olympiakos en het Russische Koeban Krasnodar (met oud-Feyenoorder Tonny Vilhena) om 21.00 uur beginnen aan hun wedstrijd.


Dramafilm: Days of Heaven

Canvas
Canvas
22:10 uur

Op de Vlaamse zender Canvas is vanavond wederom een schitterende film te zien: Days of Heaven, de tweede productie van filmmaker Terrence Malick. Met prachtige beelden wordt het verhaal verteld van metaalarbeider Bill (een jonge Richard Gere), die samen met zijn vriendin Abby (Brooke Adams) en zusje Linda (Linda Manz) besluit te vertrekken uit Chicago, om op een tarweboerderij te werken. Daar wordt de zieke boer verliefd op Abby.


De opvolgers: familie Kras

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

Sander Schimmelpenninck gaat in deze aflevering van De opvolgers op bezoek bij de familie Kras. Zij hebben een fortuin gemaakt met dank aan troep, vuilnis en rotzooi. Hoe is dat mogelijk? Welnu, de Krasjes uit Volendam hebben flink geïnvesteerd in de vuilnisverwerking. Dat begon in de jaren vijftig, toen opa Kras begon als voddenboer. Inmiddels is de familie uitgegroeid tot 'afvalmiljonairs'.


Docu: Hockeymeisjes

NPO 3
NPO 3
22:50 uur

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hockeywereld en in het bijzonder die van Amsterdam-Zuid, waar de Audi's, Range Rovers en Ferrari's glanzen op de parkeerplaats.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Olympiakos - Krasnodar (Champions League play-offs), docu Hockeymeisjes en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV