Spider-Man zal niet langer te zien zijn in Marvel Cinematic Universe

Spider-Man zal niet langer te zien zijn in Marvel Cinematic Universe
Geen akkoord tussen Sony en Disney

Film :

Fans van het Marvel Cinematic Universe krijgen een bittere pil te verwerken. Spider-Man zal namelijk niet terugkeren in het geliefde superhelden-universum, omdat Sony (die de rechten op Spider-Man heeft) en Disney (eigenaar van Marvel) het niet eens kunnen worden over een nieuwe overeenkomst.

Financiering
Dit heeft vooral te maken met de financiering van de films over Spider-Man. Dit klinkt als een wat vreemde reden, want de films waarin de hysterische superheld (met dank aan acteur Tom Holland) te zien was, leverden miljarden euro's op. Naast de solofilms Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far from Home was de spinnenman onder meer te zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Onzekere toekomst
De geklapte deal betekent dat de toekomst van Spider-Man onzeker is. Er zaten nog enkele Marvel-films over de superheld in de pijplijn, maar daar mag de grote baas Kevin Feige zich niet meer mee bemoeien. Een gevolg hiervan is dat de films zullen veranderen, omdat er dus ook geen andere Marvel-helden meer in te zien mogen zijn. Wat dat betekent voor de kwaliteit en opbrengst van de films is hoogst onzeker.

De film Spider-Man: Far from Home is op dit moment nog te zien in de Nederlandse bioscopen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spider-Man zal niet langer te zien zijn in Marvel Cinematic Universe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV