Ajax - APOEL Nicosia live op tv in play-offs Champions League

Ajax - APOEL Nicosia live op tv in play-offs Champions League
Cruciaal duel om plek in groepsfase

Sport :

Nu ook LIVE KIJKEN op Gids.tv: bekijk de voorbeschouwing en wedstrijd Ajax - APOEL hier LIVE op Gids.tv.

Op woensdag 28 augustus speelt Ajax in de Johan Cruijff Arena de terugwedstrijd in de play-offs van de Champions League tegen APOEL Nicosia. De wedstrijd en voorbeschouwing is vanaf 20:30 uur live op Gids.tv te zien. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv.

Livestream en samenvatting

Uitgangspositie
Na de 0-0 van vorige week is alles nog mogelijk. Voor een startbewijs in de groepsfase van de UEFA Champions League moet Ajax woensdagavond thuis winnen van de kampioen van Cyprus. Een gelijkspel met doelpunten betekent dat APOEL zich plaatst.

Europa League
Als Ajax wordt uitgeschakeld, gaat de landskampioen en halve finalist in de Champions League vorig seizoen naar de groepsfase van de Europa League.

Voorbeschouwing
Op Veronica blikken Wilfred Genee, René van der Gijp en Dick Advocaat vanaf 20.30 uur vooruit op de wedstrijd, die om 21.00 uur van start gaat. Op betaalzender Ziggo Sport Voetbal wordt Ajax - APOEL ook live uitgezonden.

Ajax - APOEL Nicosia is woensdag 28 augustus om 21.00 uur live te zien op Gids.tv, live op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De doelpunten en samenvatting zijn te zien op Gids.tv. Bekijk ook wanneer de loting is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - APOEL Nicosia live op tv in play-offs Champions League of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV