Eerste gasten DWDD bekend: o.a. Herman Finkers en Huib Modderkolk

Eerste gasten DWDD bekend: o.a. Herman Finkers en Huib Modderkolk
Nieuw seizoen gaat vanavond van start

Kijktip :

Na een lange zomerstop keert Matthijs van Nieuwkerk vanavond (maandag 2 september) terug met De wereld draait door. Samen met de nieuwe eindredactrice Cécile Koekkoek en de redactie zijn ze weer op zoek gegaan naar aansprekende gasten, en de eerste zijn nu bekend.

Lees hier meer over de grote talkshowoorlog, die vanavond écht begint.

Huib Modderkolk
Eén van de gasten van vanavond is onderzoeksjournalist Huib Modderkolk, die altijd op de hoogste is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Hij heeft nu een boek geschreven over de schaduwkant van het internet: Het is oorlog, maar niemand die het ziet. Daarin doet Modderkolk een aantal opmerkelijke onthullingen die bij de AIVD in het verkeerde keelgat schoten.

Ruben Terlou
Programmamaker Ruben Terlou is bekend van een aantal opmerkelijke en veelgeprezen reisprogramma's, zoals Langs de oevers van de Yangtze en Door het hart van China. Daar komt hij deze keer echter niet over praten: vanavond zal Terlou vertellen over een opvallend avontuur dat hij beleefde tijdens zijn vakantie.

Herman Finkers en Wishful Singing
Herman Finkers, die we in de eerste plaats kennen van zijn droogkomische cabaret, is een man van vele talenten. Vanavond zal hij in DWDD vertellen over zijn passie voor gregoriaanse muziek, dat simpeler kan worden omschreven als eenstemmige kerkmuziek. Samen met zanggroep Wishful Singing organiseert hij dit jaar vier keer een gregoriaanse meezingmis.

Tafeldame
De tafeldame van vanavond is Nisrine Sahla, redacteur en verslaggever van NOS Stories.

De wereld draait door is vanaf vanavond elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De wereld draait door terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste gasten DWDD bekend: o.a. Herman Finkers en Huib Modderkolk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV