Zenuwslopende thriller Enemy of the State woensdag te zien op Veronica

Zenuwslopende thriller Enemy of the State woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Voor een zenuwslopende, vakkundig gemaakte Hollywoodthriller moet je woensdag (22 april) bij Veronica zijn. Daar is vanaf 20.30 uur de film Enemy of the State te zien, waarin een aantal acteergiganten het achterste van hun tong laten zien. Je kunt Enemy of the State ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Robert Dean (gespeeld door Will Smith) is een doodgewone advocaat met een rustig, comfortabel leventje. Hij loopt toevallig een oude vriend tegen het lijf, en vanaf dan komt Roberts leven ernstig in gevaar. Zonder het te weten is hij namelijk in het bezit gekomen van een videocassette, waarop beelden staan die de carrière van Thomas Reynolds (Jon Voight), topman van de nationale veiligheidsdienst, in gevaar kunnen brengen. Robert krijgt echter hulp uit onverwachte hoek.

Vuurwerk
In de jaren 90 leverde Hollywood regelmatig een oerdegelijke, maar zenuwslopende thriller zoals Enemy of the State af. Deze film werd geregisseerd door vakman Tony Scott (de broer van Ridley), en hij kreeg de beschikking over een aantal uitstekende acteurs. Will Smith en Jon Voight zijn in topvorm en in een korte bijrol is ook Jason Robards te zien. De show wordt echter - zoals in zo veel films - gestolen door Gene Hackman, die ex-CIA-agent Brill speelt.

Enemy of the State (1998) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 22 april om 20.30 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zenuwslopende thriller Enemy of the State woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen