Linda de Mol presenteert Postcode Loterij Miljoenenjacht voor SBS 6

Linda de Mol presenteert Postcode Loterij Miljoenenjacht voor SBS 6
Het spel met de koffers keert zondag terug op tv

Kijktip :

Een dag na Ik hou van Holland beleeft ook de andere grote kijkcijferhit van Linda de Mol, Postcode Loterij Miljoenenjacht, zijn première op SBS 6. Het spel zal weinig veranderen na de verhuizing naar SBS 6: het draait allemaal om de koffers.

Vijf miljoen
Elke aflevering zitten er vijfhonderd kandidaten uit tien gemeentes in de studio, die allemaal kans maken om met vijf miljoen euro naar huis te gaan. Na meerdere vragenrondes met het hele publiek, waar vijf mensen uit geselecteerd worden, is het tijd voor het vragenvuur aan de desk. De twee overgebleven kandidaten nemen het tegen elkaar op in de strijd om het eindspel.

Koffers
In het eindspel mag de kandidaat koffers gaan openmaken, waarin geldbedragen zitten. Het belangrijkste is om de hoge bedragen lang in het spel te houden, zodat je een hoog bod van de bank krijgt. Dit jaar worden er ook een aantal nieuwe spelonderdelen toegevoegd aan het programma, maar die worden pas in de eerste uitzending bekend gemaakt.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 8 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol presenteert Postcode Loterij Miljoenenjacht voor SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV