Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd begint op 24 september

Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd begint op 24 september
Hoe ver ga je voor je grote liefde?

Nieuws :

Grenzeloos verliefd is al sinds 2008 één van de populairste programma's van Net 5. Vanaf dinsdag 24 september is het nieuwe seizoen te zien, waarin een aantal verliefde Nederlanders weer besluit om te emigreren. Ze gaan bij hun grote liefde wonen.

Wankele relatie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen leren we de 35-jarige Kim kennen. Zij ging met haar ouders op vakantie naar Zuid-Afrika, waar ze midden in de woestijn de 38-jarige Zuid-Afrikaan Patrick tegen het lijf loopt. De eerste zoen vindt al snel plaats, en als het meer blijkt te zijn dan een vakantieliefde besluit Kim te emigreren. Ze wil een B&B beginnen, maar het is moeilijk om rond te komen. Door de stress begint hun relatie te wankelen.

Vluchteling
Dit seizoen horen we bovendien het bijzondere verhaal van de pas 24-jarige Nadia. Tijdens haar vrijwilligerswerk op het Griekse eiland Lesbos, waar veel vluchtelingen verblijven, ontmoet ze de 20-jarige Afghaanse jongen Wahid. Het tweetal bouwt een bijzondere band op, die zelfs zo sterk is dat Nadia besluit zich in definitief in Griekenland te vestigen. Wahid mag echter nog niet werken en ze worden ook nog eens opgelicht: een lastig begin van hun relatie.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf dinsdag 24 september wekelijks om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd begint op 24 september of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen