Nils Verkooijen presenteert nieuw seizoen De vloer op jr.

Nils Verkooijen presenteert nieuw seizoen De vloer op jr.
Improvisatietheater met jonge acteurs

Kijktip :

Op zondag 15 september gaat het nieuwe seizoen van De vloer op jr. van start. Het programma bestaat net als de 'volwassen versie' De vloer op uit improvisatietheater. Acteur Nils Verkooijen is de nieuwe presentator.

Regisseur
Verkooijen neemt het stokje over van Yannick van de Velde. Als presentator wijst hij elke aflevering drie keer één jonge acteur en één volwassen tegenspeler aan. Hij geeft ze op dat moment een thema waar ze mee aan de slag moeten in hun geïmproviseerde toneelstukje.

Kippenvel
Volgens Nils Verkooijen zijn er dit seizoen "fantastische improvisaties gedraaid" en "zitten er echte parels tussen". "Keer op keer heb ik met kippenvel gezeten, heel hard gelachen en helemaal mee kunnen gaan in het verhaal van de acteurs. Dat vond ik heel vet", zegt hij tegen omroep Human, dat het programma maakt.

De vloer op jr. is vanaf zondag 15 september wekelijks om 12.30 uur te zien bij NPO Zapp op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De vloer op jr. terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nils Verkooijen presenteert nieuw seizoen De vloer op jr. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV