Shownieuws maakt special over André Hazes

Shownieuws maakt special over André Hazes
Volkszanger overleed vijftien jaar geleden

Nieuws :

Op 23 september 2004 werd door heel Nederland geschokt gereageerd op de dood van volkszanger André Hazes, die slechts 53 jaar oud werd. Vijftien jaar later brengt Shownieuws een eerbetoon aan Hazes met de special André Hazes, al 15 jaar een lege kruk.

Glansrijke carrière
Volkszanger Hazes brak in 1976 door met de hit 'Eenzame kerst', wat het startschot betekende voor een glansrijke en succesvolle carrière. Hit na hit haalde de Nederlandse Top 40, en 'De vlieger', 'Een beetje verliefd', 'Zeg maar niets meer', 'Geef mij je angst', 'Wij houden van Oranje', 'Kleine jongen', 'Zij gelooft in mij' en 'Bloed, zweet en tranen' groeiden uit tot klassiekers. Zijn leven kende echter ook een schaduwkant: Hazes was een zware drinker.

Nog altijd populair
Tal van BN'ers komen aan het woord in de special van Shownieuws, waarin aandacht is voor het heftige leven van de zanger, zijn laatste jaren en gezondheid. Voormalig manager Joop van den Ende en hoofdrolspeler Martijn Fischer vertellen over de musical over Hazes' leven, Hij gelooft in mij, en Gerard Ekdom en Lange Frans praten over hun liefde voor zijn muziek. Ook Samantha Steenwijk, André Hazes jr. en René Froger vertellen over de nog altijd populaire muziek van Hazes senior.

De special André Hazes, al 15 jaar een lege kruk van Shownieuws is op zaterdag 21 september om 22.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws maakt special over André Hazes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier