André Hazes gaat met Johnny de Mol op muzikale reis naar Cuba

André Hazes gaat met Johnny de Mol op muzikale reis naar Cuba
Volkszanger vertelt openhartig over zijn leven

Kijktip :

Waar is de Mol? is maandagavond weer te zien op SBS 6, met dit keer André Hazes jr. als gast. De volkszanger vult de laatste tijd de roddelbladen vanwege zijn vermeende breuk met Monique Westenberg, maar het is nu even tijd voor een mooie trip naar Cuba.

Optreden
Cuba is namelijk een eiland dat muziek ademt, en waar Hazes ook de kans krijgt om zelf op te treden. Hoe zal het Cubaanse publiek op zijn Nederlandstalige muziek reageren? Hij is bovendien niet alleen: zijn toetsenist Davy en drummer Micky zijn ook mee op reis. Het vrolijke drietal treedt samen op voor de Cubanen.

Problemen
Hazes zal naast het vrolijke optreden ook openhartig vertellen over zijn carrière en privéleven. Of de perikelen met Monique ook aan bod komen, is nog niet bekend; de zanger heeft de afgelopen tijd meerdere malen aangegeven het daar liever niet over te hebben. Voor Hazes is het echter ook belangrijk om ondertussen sfeer te proeven op het Caribische eiland.

Waar is de Mol? met André Hazes is maandag 9 september om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Waar is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes gaat met Johnny de Mol op muzikale reis naar Cuba of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV