Vanavond op tv: start Iris en de 12 dates, Waylon in Sterren op het doek en meer

Vanavond op tv: start Iris en de 12 dates, Waylon in Sterren op het doek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 september

Kijktip :

De dinsdagavond belooft vanavond de belangrijkste avond van Net 5 te worden. Het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat van start, terwijl ook 'good old' Grenzeloos verliefd weer terugkeert voor een nieuw seizoen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Iris en de 12 dates

NET 5
NET 5
20:30 uur

Eén van de eerste programma's uit de koker van de nieuwe creatief directeuren Linda de Mol en Jildou van der Bijl is Iris en de 12 dates. In het nieuwe programma gaat Iris Hond, een succesvol pianiste en componiste die inmiddels 32 jaar is, op zoek naar de ware liefde. Tot nu toe wilde het nooit echt lukken, maar nu maakt ze kennis met twaalf mannen in de hoop dat de ware er tussen zit. Na elke date praat Iris met een psycholoog over de obstakels en de vorderingen.


Sterren op het doek: Waylon

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

Presentator Özcan Akyol heeft ook voor de vierde aflevering van Sterren op het doek een grote naam weten te strikken. Niemand minder dan rockzanger Waylon wordt geportretteerd door drie kunstenaars. Ondertussen praat Akyol met de zanger over diens behoefte om in de spotlights te staan én zijn prille gezinsgeluk. Sinds 2017 is hij samen met Bibi Breijman, met wie hij inmiddels een dochtertje heeft.


Terug: Grenzeloos verliefd

NET 5
NET 5
21:30 uur

Grenzeloos verliefd mogen we inmiddels rekenen tot één van de 'all-time classics' van Net 5. Ook in het nieuwe seizoen maken we weer kennis met een aantal Nederlanders die bereid zijn naar exotische bestemmingen te verhuizen voor hun grote liefde. Dit jaar zijn dat landen als Australië, Ecuador, Griekenland, Tanzania, Turkije en Zuid-Afrika. In de eerste aflevering is te zien hoe de Nederlandse Kim naar Zuid-Afrika verhuist nadat ze Patrick heeft ontmoet op een festival in de woestijn.


Nieuw: 63 Up

Canvas
Canvas
23:05 uur

De gerenommeerde filmmaker Michael Apted (Coal Miner's Daughter, Gorillas in the Mist) filmde in 1964 een groep zeer verschillende Britse kinderen van zeven jaar. Het was de start van een uniek project, want sindsdien heeft hij ze elke zeven jaar opnieuw gefilmd. In de film 63 Up zijn ze - zoals de titel al aangeeft - inmiddels 63 jaar en hebben ze al een heel leven achter zich. Hoe gaat het nu met ze? Hoe kijken ze naar zichzelf, hun leven en de wereld?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Iris en de 12 dates, Waylon in Sterren op het doek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV