Ajax - FC Groningen live op tv

Ajax - FC Groningen live op tv
Behoudt Ajax de kop?

Sport :

Op zaterdag 28 september spelen Ajax en FC Groningen in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting

Ajax
Ajax behoudt na de ruime zege op Fortuna Sittard afgelopen woensdag de koppositie in de Eredivisie, al wordt de ploeg van Erik ten Hag op de voet gevolgd door PSV. De twee clubs konden het verschil afgelopen zondag ook onderling niet uitvechten.

FC Groningen
FC Groningen bezet op dit moment de veertiende plaats in de Eredivisie. De verloren partij tegen PSV afgelopen woensdag heeft geen goeds gedaan voor het vertrouwen van de ploeg van Danny Buijs. Met nog een verlies zou het team wel eens in de degradatiezone kunnen belanden, aangezien het verschil met de nummer 16 maar drie punten is.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 op Fox Sports 1 in het programma De Eretribune. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.25 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Groningen is zaterdag 28 september om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.25 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting vanAjax - FC Groningen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - FC Groningen live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV