GTST-actrice Caroline de Bruijn dinsdag te gast in Sterren op het doek

GTST-actrice Caroline de Bruijn dinsdag te gast in Sterren op het doek
Lastige taak voor de schilders

Kijktip :

In de vijfde aflevering van Sterren op het doek, dinsdag (1 oktober) om 20.25 uur te zien op NPO 2, is Caroline de Bruijn te gast. Zij is vooral bekend vanwege haar rol als Janine Elschot in Goede tijden, slechte tijden. In gesprek met Özcan Akyol vertelt ze openhartig over haar carrière.

Neerkijken
De Bruijn speelt al ruim vijfentwintig jaar in de populairste serie die ooit op Nederlandse bodem is gemaakt. Je zou verwachten dat dat het nodige aanzien en respect oplevert, maar De Bruijn vertelt dat ze ervaart dat veel mensen juist neerkijken op de serie: een soap wordt door veel mensen toch gezien als 'simpele cultuur'.

Lastige taak
Na al die jaren heeft De Bruijn bovendien nog steeds moeite om naar zichzelf te kijken op televisie, en dat levert ook voor de drie kunstenaars die haar portretteren een lastige taak op. Hoe zorgen ze ervoor dat het schilderij dat ze van de actrice maken niet te confronterend wordt? Uiteindelijk zal De Bruijn één van de drie werken mee naar huis nemen.

De vijfde aflevering van Sterren op het doek met Caroline de Bruijn is op dinsdag 1 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op GTST-actrice Caroline de Bruijn dinsdag te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV