Lieke van Lexmond brengt scheurkalender uit

Lieke van Lexmond brengt scheurkalender uit
Project is samenwerking met zus Jetteke

Nieuws :

Presentatrice en actrice Lieke van Lexmond blijkt van nog meer markten thuis: samen met haar zus Jetteke brengt ze een heuse scheurkalender voor 2020 op de markt, de zogenaamde Moon Calendar. Ze spreekt van een liefdesproject over de kracht van de maan op mens en natuur.

Zweverig?
Het klinkt wellicht een beetje zweverig, vandaar dat Van Lexmond het nog even uitlegt aan haar Instagramvolgers: "Nu denk je misschien nog, wat is dat dan?!? Maar wist je dat maan verantwoordelijk is voor veel meer dingen dan alleen eb en vloed? De magnetische kracht van de maan is enorm." Ze heeft zich goed ingelezen en is daarmee nu ook een kenner van het menselijk lichaam: "Wij als mens bestaan voor een groot deel uit water en de maan heeft dus ook een grote invloed op ons in het dagelijks leven."

Veel liefde
Tussen de opnames van diverse tv-programma's en de zorg voor haar gezin door heeft het RTL-gezicht dus ook nog tijd gevonden om alle 365 dagen van een jaar te vullen met diverse spreuken en tips. Het is een project met veel liefde, zo laat Van Lexmond weten. Nu maar hopen dat deze liefde de twee ook nog wat verkochte kalenders gaat opleveren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lieke van Lexmond brengt scheurkalender uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV