Nieuw seizoen Verslaafd! gepresenteerd door Peter van der Vorst en Ewout Genemans

Nieuw seizoen Verslaafd! gepresenteerd door Peter van der Vorst en Ewout Genemans
Eerste hulp bij afkicken

Kijktip :

Vanaf dinsdag 15 oktober is een nieuw seizoen van Verslaafd! te zien op RTL 4. Het is waarschijnlijk de laatste presentatieklus van Peter van der Vorst, die drie van de zes nieuwe afleveringen voor zijn rekening neemt. Ewout Genemans verzorgt de andere helft.

Laatste redmiddel
Voor de familieleden van de verslaafde is het programma een laatste redmiddel. Ze zijn de wanhoop nabij, en daarom stapt Peter of Ewout samen met interventionist Maarten Dammers onverwacht bij de verslaafde binnen. In dit zesde seizoen worden zes verslaafden begeleidt, die proberen af te rekenen met hun verslaving aan alcohol, cocaïne, crack, speed en/of wiet. Na de zes nieuwe afleveringen zijn vier bijzondere uitzendingen te zien, waarin oud-deelnemers worden bezocht, om te kijken hoe het nu met ze gaat.

Alcohol
De eerste aflevering wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst, die Frank en zijn radeloze familie ontmoet. Frank is een vader van een jonge dochter van vijf, en zijn tweede telg is op komst. Zijn leven is echter niet zo rooskleurig, want Frank is zwaar verslaafd aan alcohol en speed. Z'n broer vindt dat hij een vader moet zijn voor zijn kinderen, en Franks ex is zelfs bang dat zijn kinderen hun vader nooit leren kennen. En dat is niet alles: Franks jongere broer Jordy heeft ook een verslaving.

Het nieuwe seizoen van Verslaafd! is vanaf dinsdag 15 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Verslaafd! gepresenteerd door Peter van der Vorst en Ewout Genemans of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV