Olympische kwalificatiewedstrijden Nederland - Pakistan (hockey) live op tv

Olympische kwalificatiewedstrijden Nederland - Pakistan (hockey) live op tv
Tweestrijd om olympisch ticket

Sport :

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober speelt het Nederlands mannenhockeyteam twee wedstrijden tegen Pakistan om een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. De NOS en Ziggo Sport doen live verslag.

Samenvattingen

Olympische Spelen
De twee duels worden gespeeld in het Wagenerstadion in Amstelveen. De winnaar van de dubbele ontmoeting plaatst zich voor de Spelen. De Nederlandse vrouwen hebben zich al geplaatst door het EK hockey te winnen.

Balans
In de vorige 132 interlands tussen Nederland en Pakistan won Nederland 57 keer. Daarnaast waren er 24 gelijke spelen en 51 overwinningen voor Pakistan.

Ziggo en NOS
Beide duels beginnen om 16.00 uur. De eerste wedstrijd, op zaterdag, wordt live uitgezonden op betaalkanaal Ziggo Sport Extra en via een livestream op NOS.nl. De samenvatting is om 18.50 uur te zien in het NOS Sportjournaal. Zondag is de hockeywedstrijd om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl. Ook zal een livestream te vinden zijn op Gids.tv.

Nederland - Pakistan is zaterdag 26 (NOS.nl en Ziggo Sport Extra) en zondag 27 oktober (NPO 1 en NOS.nl) om 16.00 uur te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olympische kwalificatiewedstrijden Nederland - Pakistan (hockey) live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen