Disney werkt aan vijf mysterieuze nieuwe Marvel-films

Disney werkt aan vijf mysterieuze nieuwe Marvel-films
Marvel-projecten in 2022 en 2023 naar bioscopen

Nieuws :

Disney is druk bezig om maar liefst vijf nieuwe Marvel-films naar de bioscopen te brengen. Volgens The Hollywood Reporter moeten Marvel-fans nog even geduld hebben, maar kunnen ze hun hart ophalen in 2022 en 2023.

Drukke agenda
Eerst staat Black Panther 2 nog op de planning, deze moet 6 mei 2020 uitkomen. Ook komen Black Widow en The Eternals er nog aan. Volgens de entertainmentsite THR heeft Disney vijf andere data vastgelegd voor gloednieuwe Marvel-films: 7 oktober 2022, 17 februari 2023, 5 mei 2023, 28 juli 2023 en 3 november 2023. Er is verder nog niets bekend over deze nieuwe projecten, zowel de titel als de hoofdrolspelers van deze films moeten nog worden onthuld.

Ook nieuwe films Deadpool en Blade naar de bioscoop?
Eerder hebben de filmmakers wel een tipje van de sluier opgelicht door te laten weten met welke films ze bezig waren. Het zou dus zomaar kunnen dat op bovengenoemde data Guardians Of The Galaxy Vol. 3 en Ant-Man 3 in première gaan. Ook heeft Marvel Studio-baas Kevin Feige laten weten dat ze werken aan The Fantastic Four en X-Men. Ook zou Deadpool-ster Ryan Reynolds met Marvel bezig zijn met de derde film. Verder gaan er geruchten dat Mahershala Ali als Blade zijn eigen film krijgt. Het is niet vreemd dat Disney druk bezig is met nieuwe projecten, aangezien Marvel de laatste tijd meerdere megasuccessen boekte met onder meer het recordbrekende Avengers: Endgame.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV