Heerlijke feelgood-comedy The Intern woensdag te zien op Net 5

Heerlijke feelgood-comedy The Intern woensdag te zien op Net 5
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Robert De Niro heeft zich de afgelopen jaren regelmatig verlaagd tot infantiele comedy's, maar zo af en toe laat hij nog zien wat hij kan. Hij schitterde onlangs in Joker en The Irishman, en woensdag is de leuke comedy The Intern te zien op Net5. Je kunt The Intern streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
De Niro speelt de zeventigjarige weduwnaar Ben Whittaker, die op zoek is naar een zinvolle invulling van zijn leven. Hij kan namelijk niet bepaald genieten van zijn pensioen, dat niet voldoet aan de verwachtingen die hij ervan had. Ben besluit aan de slag te gaan als senior stagiair bij een modewebsite, die wordt gerund door Jules Ostin (gespeeld door Anne Hathaway). Na de nodige opstartproblemen groeit Ben steeds meer in zijn rol, en uiteindelijk blijkt hij een waardevolle aanvulling van het team te zijn. Er ontstaat ook een warme band tussen hem en Jules.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zoals gezegd heeft De Niro de afgelopen jaren weinig fatsoenlijks laten zien: hij draafde op in platvloerse comedy's als Grudge Match en Dirty Grandpa. Gelukkig betekende The Intern een verademing, want deze warme en bij vlagen hilarische film doet tenminste weer wat recht aan het komische talent dat De Niro wel degelijk bezit (zie Analyze This en Meet the Parents). Ook Anne Hathaway is in topvorm, en er is een leuke bijrol van Rene Russo. Deze film uit 2015 was uitstekend, maar De Niro lijkt zijn comeback definitief te hebben gemaakt dankzij zijn rollen in Joker en The Irishman.

Cast
Naast Robert De Niro (The Irishman) en Anne Hathaway (Interstellar) zijn ook Rene Russo (Nightcrawler) en Anders Holm (Inherent Vice) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nancy Meyers (The Holiday).

De film The Intern (2015) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op donderdag 3 december om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 121 minuten.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke feelgood-comedy The Intern woensdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier