Recensie: The Good Liar met Mirren, McKellen en een matig script

Recensie: The Good Liar met Mirren, McKellen en een matig script
Interessante film die niet makkelijk wegkijkt

Film :

Vanaf donderdag 21 november draait de nieuwe film The Good Liar in de Nederlandse bioscopen. Krijg je, als je twee topacteurs in één film zet, automatisch een goede film? Lees hier de filmrecensie van The Good Liar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Liegen en bedriegen
Het lijkt een sprookje voor de twee senioren: op een online datingsite vinden ze elkaar en het is liefde op het eerste gezicht. Maar dan lijken de twee toch veel meer geheimen voor elkaar te bewaren dan dat ze in eerste instantie hadden gedacht....

recensie-the-good-liar-met-mirren-en-mckellen.jpg

Beoordeling van Gids.tv
Zowel Ian McKellen als Helen Mirren zijn geweldige acteurs en spelen ook in deze film geweldige rollen. Ze dragen de film en ze redden hem. Want van het script moeten de twee het niet hebben. Het begin is langzaam en was soms zelfs sloom. Ergens rond het halve uur begon de film wat te draaien, maar de wending (kern) van het verhaal komt zo laat dat je het gevoel krijgt uren naar niets te hebben gekeken. 2 en een halve ster voor McKellen en Mirren. Ze hadden beter verdiend!

Cast
Naast Helen Mirren (Hobbs & Shaw) en Ian McKellen (All is True) spelen ook Jim Carter (Downton Abbey), Michael Culkin (Holmes & Watson) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bill Condon (Beauty and the Beast).

The Good Liar is vanaf 21 november 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama. Tijdsduur: 109 minuten. IMDb-score: 6,5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Good Liar met Mirren, McKellen en een matig script of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV