Netflix recensie: The Knight Before Christmas is over-de-top romance

Netflix recensie: The Knight Before Christmas is over-de-top romance
Bestaat er ware liefde?

Film :

Vanaf vrijdag 22 november is de nieuwe film The Knight Before Christmas te zien op Netflix. Wat doet een jonge vrouw wanneer zij na een lange periode van verdriet in een vreemde situatie met een vreemde man terecht komt? Lees hier de filmrecensie van The Knight Before Christmas.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Kerstige magie
In 1334 in Norwich heeft Sir Cole Lyons een droom: een echte ridder worden. Via die magie van het amulet wordt hij, zoals dat alleen in echte kerstfilms kan, getransporteerd naar 2019. In Ohio, Amerika, dient hij zijn missie te vervullen voor middernacht op kerstavond. Anders zal hij nooit een echte ridder worden...

netflix-recensie-the-knight-of-christmas.jpg

Beoordeling van Gids.tv
Alle liefdesclichés die je in de romantische komedies anno 2019 tegenkomt zitten verpakt in een prachtig kerstpapiertje. De sferen die de hele film om je heen dwarrelen, ademen de magie van kerst. Het verhaal, de dialogen, de romances, de side characters: alles is compleet chichématig gedaan door de makers. En toch weet ook The Knight Before Christmas weer te ontroeren. 2 sterren, voor de moeite.

Cast
Naast Vanessa Hudgens (Polar) en Josh Whitehouse (Poldark) spelen ook Emmanuelle Chriqui (Super Troopers 2) en Ella Kenion (Stan & Ollie) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Monika Mitchell (John Apple Jack).

The Knight Before Christmas is vanaf 23 november 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Kerst, Romantiek. Tijdsduur: 92 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV