FC Emmen - PSV live op tv

FC Emmen - PSV live op tv
Pakt PSV opnieuw drie punten?

Sport :

Op zondag 1 december spelen PSV en FC Emmen in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar op de Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting FC Emmen - PSV

PSV
PSV heeft zondag voor het eerst sinds lange tijd weer eens gewonnen. In eigen huis werd SC Heerenveen nipt verslagen met 2-1. Alleen de eerste helft was iets om trots op te zijn, de tweede helft was opnieuw niet om aan te zien. Heeft de overwinning in Eindhoven de mannen van Mark van Bommel genoeg zelfvertrouwen gegeven om ook in Emmen te winnen?

FC Emmen
FC Emmen was vorige week heer en meester in eigen huis in de wedstrijd tegen RKC. Na een rode kaart aan de kant van de Waalwijkers gingen de geel-blauwen ineens voetballen en kwamen ze nog op gelijke hoogte. Zonde voor de mannen uit Emmen, die verder eigenlijk wel aardig mee kunnen dit seizoen. Gaan de rood-witten tegen PSV dan eindelijk weer eens verrassen?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.10 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Voetbal is vanaf 22.30 uur een samenvatting te zien.

FC Emmen - PSV is zondag 1 december om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 2. Om 22.30 uur is in NOS Studio Voetbal op NPO 1 een samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Emmen - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen