Topserie Killing Eve begint woensdag op Canvas

Topserie Killing Eve begint woensdag op Canvas
Serie ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Ook de Vlaamse zender Canvas moet er nu aan geloven: de razend populaire thrillerserie Killing Eve is daar vanaf woensdag 4 december te zien. Killing Eve heeft talloze prijzen gewonnen is ook te streamen via Videoland.

Kat-en-muisspel
De serie draait om het levensgevaarlijke kat-en-muisspel tussen de keiharde huurmoordenares Villanelle (gespeeld door Jodie Comer) en Eve Polastri (Sandra Oh), een criminologe van de Britse geheime dienst. Eve leidt een behoorlijk saai bestaan als profiler, die droomt van meer actie - en die komt er in de vorm van moordmachine Villanelle. Als ze elkaar op het spoor komen, ontstaat er een wederzijdse obsessie.

Prijs na prijs
Killing Eve is gebaseerd op Codename Villanelle, een verzameling korte verhalen van Luke Jennings. Phoebe Waller-Bridge (ook bekend van Fleabag) bewerkte de verhalen tot een briljante serie, die prijs na prijs won. Vooral hoofdrolspeelster Comer en Oh werden overladen met lof en awards. Comer won onder meer een Emmy en een BAFTA Award voor haar rol, en Oh werd bekroond met onder meer een Golden Globe.

De serie Killing Eve is vanaf woensdag 4 december wekelijks met een dubbele aflevering rond 22.15 uur te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Topserie Killing Eve begint woensdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen