Nicolette Kluijver hint op nieuwe regels Expeditie Robinson: "Iets met punten verdienen"

Nicolette Kluijver hint op nieuwe regels Expeditie Robinson: "Iets met punten verdienen"
Veel kritiek op huidige seizoen

Nieuws :

Het huidige, twintigste seizoen van Expeditie Robinson krijgt op social media bergen kritiek van kijkers. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de zwakkere spelers makkelijker ver kunnen komen dan de 'echte' Robinsons. Nicolette Kluijver zegt dat er wordt gesproken over nieuwe regels.

Tim Coronel
De kritiek op de programmamakers barstte pas echt los toen Tim Coronel uit de Expeditie werd gestemd. De autocoureur is weliswaar 47 jaar, maar hij was de 'jonkies' telkens te slim af in de proeven - tot het moment dat hij een proef niet won. Coronel moest zich bezig gaan houden met het gekonkel en de bondjes, en dat liep niet goed af, want zijn medekandidaten stemden hem er onverbiddelijk uit onder het mom van "hij is te sterk". Nu zit iemand als Mariana Verkerk, die in de proeven constant door het ijs zakt, nog in het programma.

Puntensysteem
In RTL Boulevard kreeg presentatrice Nicolette Kluijver gisteravond de vraag (zie in de video hierboven) of hier iets op te verzinnen valt. Het antwoord van Kluijver was al behoorlijk concreet, wat er wellicht op duidt dat de ideeën voor vernieuwing al in een vergevorderd stadium zijn: "Misschien iets van punten verdienen bij een proef, die je dan in kan zetten als je heel veel stemmen hebt..." Kluijver zegt dat de makers constant bezig zijn met vernieuwing; komend najaar zullen we zien hoe dat uitpakt.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV