Spetterende actiefilm X-Men: Days of Future Past vanavond te zien op Veronica

Spetterende actiefilm X-Men: Days of Future Past vanavond te zien op Veronica
Ook te streamen via iTunes, Pathé Thuis en meer

Kijktip :

Veronica gaat op zondag 8 december vrolijk verder met het uitzenden van fantastische superheldenfilms. Dit keer is het de beurt aan X-Men: Days of Future Past, misschien wel de beste film uit de hele X-Men-reeks. Je kunt de film ook streamen via iTunes, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
De X-Men-mutanten bevinden zich samen met Professor X in een duistere toekomst, waar ze elke dag voor hun leven moeten vechten tegen de boosaardige Sentinel-robots. Ze besluiten een wanhopige poging te ondernemen om te overleven: de geest van Wolverine wordt terug in de tijd gestuurd. Hij moet de jonge en verwarde Professor ervan overtuigen dat wetenschapper Boliver Trask, die in de toekomst de Sentinels zal ontwerpen, afgestopt moet worden.

De beste?
De meeste X-Men-films zijn van een uitstekende kwaliteit, maar het is X-Men: Days of Future Past die ze allemaal naar de kroon steekt. Dat komt door de vakkundige regie van Bryan Singer (The Usual Suspects), de fantastische special effects en het doortimmerde script, maar vooral ook door het geweldige acteerwerk van de cast. We zien Hugh Jackman, James McAvoy, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Anna Paquin en Ellen Page, maar in deze film draaft ook Game of Thrones-acteur Peter Dinklage op in een geweldige rol.

De film X-Men: Days of Future Past (2014) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op zondag 8 december om 20.00 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV