Vanavond op tv: TV Show op Reis met o.a. Floor Jansen

Vanavond op tv: TV Show op Reis met o.a. Floor Jansen
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 december

Kijktip :

Op NPO1 kun je vanavond genieten van een nieuwe aflevering van TV Show op Reis, waarin Ivo Niehe onder andere langs gaat bij zangeres Floor Jansen. Floor is een superster van China tot Mexico en van Engeland tot Amerika. Ivo neemt je vanavond mee in het hectische leven van de Beste Zangers-zangeres. Ben je benieuwd hoe het er bij de Special Forces van het Belgische leger aan toe gaat? Dan zit je zondagavond goed bij zender Eén met het nieuwe programma Kamp Waes. Ook de laatste aflevering van het seizoen van het NPO 2 programma Medialogica is te zien, dit keer gaat het over het debat rondom abortus. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Kamp Waes

Eén
20:00 uur

In het nieuwe programma Kamp Waes volgt Tom Waes vijftien gewone mannen en vrouwen die de loodzware opleiding van de Belgische Special Forces volgen. De komende zondagen wekelijks om 20:00 uur op de Vlaamse zender Eén.


Medialogica: beeldenstorm rond abortus

NPO 2
21:15 uur

De laatste aflevering van Medialogica dit seizoen gaat over het debat rondom abortus. Dat is dit jaar in alle hevigheid opgelaaid. Voor- en tegenstanders halen alles uit de kast om bezoekers van abortusklinieken te overtuigen van hun gelijk. Wie is in deze strijd om de publieke opinie aan de winnende hand? Wat is de mediastrategie van beide kampen? En hoe berichten journalisten over dit onderwerp? Vanavond om 21:15 uur te zien bij NPO 2.


TV Show op reis: o.a. Floor Jansen

NPO 1
21:35 uur

In de TV Show op Reis is Ivo Niehe thuis in Zweden bij zangeres Floor Jansen. Met de Finse symfonische metalband Nightwish staat Floor steevast in uitverkochte stadions, maar in Nederland was ze relatief onbekend. Dat veranderde compleet dankzij het duet uit 'The Phantom of the Opera' met Henk Poort in het programma Beste Zangers. In Den Haag is Ivo op bezoek bij Hans Wiesman. De Dakota redde zijn leven. Reden voor hem om op de mooiste plekken in de wereld op zoek te gaan naar neergestorte Dakota's. TV Show op reis is elke zondag om 21:35 uur te zien bij NPO 1.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV